Főoldal » Bemutatkozás » SPRINTER Technológia

SPRINTER Technológia

Internetes nyomkövetés

Jelenleg internetes nyomkövetéssel mind Partnereink, mind Ügyfeleik részére biztosítjuk a kézbesítést igazoló bizonylatok on-line webes elérhetőségét, ezáltal gyorsan és egyszerűen hozzáférhetnek a kézbesítéssel kapcsolatos információkhoz.

Napi online riport

Emellett napi rendszerességgel küldünk online riportot Ügyfeleink számára az előző napi teljesítésekről, illetve az utánvételi összegek beszedéséről.

E-mail értesítés

Hogy küldeményét mind hatékonyabban juttassuk célba, a rendszer biztosítja, hogy igény esetén a címzett e-mailben, díjmentesen értesítést kapjon a csomag érkezésének várható idejéről, ezzel is növelve a sikeres kézbesítési arányt.

Valós idejű információkövetés

Egyik fejlesztésünk során PDA-val támogatott kézbesítési rendszert vezettünk be, amely Ügyfeleink számára valós idejű információkövetést tesz lehetővé a küldemények állapotáról, a kézbesítés megtörténtéről. A rendszer adott esetben integrálható ügyfeleink meglévő rendszerével, lehetővé téve a valós idejű információkezelést valamint az ügyfélszolgálat munkájának, a kampányok tervezésének támogatását.