Főoldal » Bemutatkozás » A SPRINTER küldetése

A SPRINTER küldetése

Partnereinket képviselve, velük közösen gondolkodva és együtt fejlődve biztosítunk számukra versenyelőnyt és kiszámíthatóságot a csomagszállításban.

A minőség a célunk

Partnereink elégedettségére, kölcsönösen előnyös üzleti kapcsolat kialakítására való törekvéseink érdekében az alábbiakban határozzuk meg általános minőség céljainkat.

Megrendelő partnereink

Legfontosabb számunkra Partnereink elégedettsége, ezért igényeiknek megfelelően dolgozzuk ki logisztikai rendszerünket, szolgáltatásainkat. Kiváló kapcsolatra törekszünk Megrendelőinkkel, melynek alapja segítőkész ügyfélszolgálatunk.

Munkatársaink

A Sprinter és Partnereink számára is a legjobb munkatársi csapat felépítésén dolgozunk. A megfelelő munkakörülmények, eszközök, képzések, valamint erkölcsi és anyagi elismerések révén biztosítjuk számukra szakmai és egyéni fejlődésüket, ugyanakkor elvárjuk a precíz munkavégzést.

Alvállalkozóink

Sikeres üzletmenetünket kihasználva biztosítjuk számukra az emelkedő csomagmennyiséget, ezáltal a vállalkozásuk fejlesztéséhez szükséges nyereséget. Ők azok, akik a címzettekkel személyesen találkoznak, így elvárjuk, hogy munkájuk során mindig időben kézbesítsenek, udvarias és készséges magatartásukkal pozitív módon képviseljék megrendelő Partnereinket és cégünket.
Elvárjuk, hogy a küldemények és a hozzá tartozó információ a megfelelő minőségben, időben, helyen legyen megfelelő költség mellett.

Fejlesztéseink

Megbízható szolgáltatásainkkal olyan hosszú távú és nyereséges üzleti kapcsolatokra törekszünk, amelyek technológiai fejlesztéseink alapjai. E fejlesztésekkel elébe megyünk megrendelőink igényeinek, biztosítva a hozzáadott értéket és az elégedett Partnereket a közös munkához.
Fejlesztéseink során a Partnereinkkel való információcserét rugalmasan biztosító software rendszer kialakítására, fejlesztésére, felügyeletére törekszünk.

Környezetünk, társadalmunk

Célunk, hogy korszerű és folyamatosan fejlesztett eszközparkunkkal megfeleljünk a legszigorúbb környezetvédelmi szabványoknak és társadalmi felelősségvállalás területén mind többet vállaljunk.