Főoldal » Partner Portál Funkciók

Partner Portál Funkciók

* pick pack pont: házhoz szállitás:

Szolgáltatások Magánszemély Cégként, szerződés nélkül, ÁSZF-es feltételekkel ad fel Egyedi, szerződéses partner
1. Csomagfeladás partneri telephelyen __s __s __m
2. Csomagfeladás központi raktárban __p __m
3. Csomagfeladás Pick Pack Ponton __p __p
4. Lehívás __m
5. Csomagcsere __s __s
6. Több telephelyről történő csomagfeladás __m
7. Utánvét (áruérték) beszedés __s __m __m
8. Okmány visszaforgatás __s __s
9. Küldemény biztosítása/ értéknyilvántartás __s __m __m
10. 2×2-es címkeméret (2×2=egy A4-es oldalon 4 db címke) __s __m __m
11. 2×4-es címkeméret (2×4=egy A4-es oldalon összesen 8 db címke) __p __p
12. Díjkalkulátor __s __m __m
13. Tracking – csomagkövetés, csomagstátusz, történetiség __s __m __m
14. Feladott csomagokról riport készítésese __s __m __m
15. Aláírt fuvarlevélkép letöltése __s __s __s
16. Várható Pontra érkezés – ingyenes a weboldalon lévő vevői Csomagkeresőben __p __p
17. Just in time – 3 órás időkapu- külön díj ellenében __s
 • 1. Csomagfeladás partneri telephelyen Telephely (partner): Az Ön telephelyén (magyarországi cím) veszi fel futárunk a csomagot és szállítja ki egy Ön által meghatározott belföldi címre.
 • 2. Csomagfeladás központi raktárban Raktár (Sprinter): Raktárunkban (1097 Budapest Táblás utca 39.) is feladhatja csomagját, melyet egy kiválasztott belföldi címre szállítunk.
 • 3. Csomagfeladás Pick Pack Ponton Pick Pack Ponton történő csomagfeladás: Önhöz közel eső bármely Pick Pack Ponton feladhatja csomagját.
 • 4. Lehívás:  Bármely magyarországi címről az Ön telephelyére történő csomag szállítása. A lehívásra kerülő csomagot Ön rögzíti rendszerünkben. Pick Pack Pont esetén a rendszer által generált címkét és kísérő dokumentumokat továbbítania szükséges a feladási címre tartózkodó személynek.
 • 5. Csomagcsere:  A Sprinter Futár cserecsomagot vesz fel azon csomagok kézbesítésekor, melyeknél ez a szolgáltatás megrendelésre kerül.
 • 6. Több telephelyről történő csomagfeladás: Több telephelyről történő csomagfeladás csak egyedi szerződéssel lehetséges, minimum napi 5 csomag/telephely feladása esetén.
 • 7. Utánvét (áruérték) beszedés: A leggyakrabban alkalmazott fizetési mód az utánvét, jelentése: fizetés a csomag átvételekor. Futár esetén ez a készpénzes fizetés jelenti, Pick Pack Pont esetén: készpénz, bankkártya.
 • 8. Okmány visszaforgatás:  Az okmány visszaforgatás szolgáltatásunkat abban az esetben ajánljuk, amennyiben Ön szeretné, hogy a saját számláját vagy szállítólevelét a címzettel aláírattassuk, lepecsételtessük, és azt az Önök címére visszaszállítsuk. Kérjük, pontosan tüntesse fel, hogy milyen okmányt kell visszajuttatni. Az okmányok 1 példányban kerülnek visszaforgatásra.
 • 9. Küldemény biztosítása/értéknyilvántartás: A biztosítás/ értéknyilvánítás olyan többletszolgáltatás, amelynek keretében a Sprinter a küldeményért a feladó által a feladáskor meghatározott összeg erejéig kártérítési felelősséget vállal jogos reklamáció esetén.
 • 10. 2×2-es címkeméret: A küldeményt tiszta, pontos, jól olvasható címzéssel, vonalkóddal kell ellátni, úgy, hogy minden csomagon egy fuvarlevél vagy címke legyen. A Partner Portál a csomagcímke nyomtatása során választhatja a 2×2-es címkemérete. Jelentése: egy A4-es oldalon 4 db címke kerül elhelyezésre
 • 11. 2×4-es címkeméret: A küldeményt tiszta, pontos, jól olvasható címzéssel, vonalkóddal kell ellátni, úgy, hogy minden csomagon egy fuvarlevél vagy címke legyen. A Partner Portál a csomagcímke nyomtatása során választhatja a 2×4-es címkemérete. Jelentése: 2×4=egy A4-es oldalon 8 db címke kerül elhelyezésre
 • 12. Díjkalkulátor: Kalkulátorunk segítségével kiszámolhatja a csomagok feladási díját. A kalkuláció során meg kell adnia a feladási és kézbesítési várost és irányítószámot, a beszedendő utánvét összegét és a csomag értékét, paramétereit.
 • 13. Tracking: csomagkövetés, csomagstátusz, történetiség Az Partner Portálon megtekinthető többek között a feladott küldemények minden adata, a küldemények státusza, valamint az adott fuvarlevélhez tartozó átvevő aláírása.
 • 14. Feladott csomagokról riport készítése: A Partner Portál csomagkövetés oldalán számos lekérdezést, szűrést végezhetünk, mely excelbe könnyen exportálható.
 • 15. Aláírt fuvarlevélkép letöltése: Letölthető az átvételt igazoló okmány
 • 16. Várható Pontra érkezés: ingyenes a weboldalon lévő Csomagkeresőben  A weboldalon található vásárlói csomagkeresőben a csomag státusza mellett megjelenítésre kerül a hogy várhatóan melyik nap érkezik a csomag Pick Pack Pont-ra. Ez minden státuszváltás során frissítésre kerül. http://www.pickpackpont.hu/csomagkereso/
 • 17. Just In Time: 3 órás időkapu- külön díj ellenében  A futár várható érkezéséről e-mail és/vagy SMS értesítést küldünk a vásárló részére, melyben 3 órás időkapu kerül megjelölésre. Az értesítés a kézbesítés nap reggelén kerül kiküldésre abban az esetben ha a Feladó/webshop megrendelte ezt a szolgáltatást.