Főoldal » Bemutatkozik új csomagfeladó felületünk, a Partner Portál

Bemutatkozik új csomagfeladó felületünk, a Partner Portál

Mit is jelent a Partner Portál?

A Partner Portál az egy online csomagfeladó felület, ahol csomagfeladást rögzíthet, vagy a csomagjait követheti nyomon.

Kinyomtatható belőle a küldemény azonosításához a csomagcímke, illetve az átadáshoz szükséges csomagátvételi elismervény.
• A felület szinte percre pontos információkat mutat a küldemény pillanatnyi státuszáról, a különböző szűrési lehetőségek pedig megkönnyítik feladásaik nyomon követését.

Technikai információk a Partner Portál felületről

• Web alapú, nem igényel szoftvertelepítést, így rugalmasan bárhonnan elérhető
• Felhasználó névvel és jelszóval védett, biztonságos rögzítési felület
Javasolt böngésző típus: Google Chrome, Internet Explorer, Firefox
• Kérjük, hogy böngészőjében engedélyezze a több dokumentum egyszerre történő letöltését. Böngésző beállításával kapcsolatban további információkat itt talál: http://www.pickpackpont.hu/a-cimke-nyomtatashoz-szukseges-beallitasok/

 

Meglévő partnereinknek kiemelt információ:

Házhoz szállítás és/vagy Pick Pack Pont esetén az eddigiekben megszokott funkciók változatlanul elérhetőek lesznek.
• Amennyiben nem rendelkezik egyik szállítási móddal, akkor online igényelheti ezt egy kattintással. Bővebb információt erről a Partner Portál GYIK-ban talál.

• A Pick Pack pont illetve régi www.sprinter.hu honlapról elérhető csomagrögzítők által használt csv betöltő fájlok kompatibilisek új felületünkkel.

• Pick Pack Pont esetén a 2×5-ös és 2×6-os címkeméret kivezetésre került. Új felületünkön az A/4 2×2(4db) illetve a 2×4(8db) méretek érhetőek el.

 

Új Partnerként szeretné szolgáltatásainkat igénybe venni

 

Regisztrációval kapcsolatos tudnivalók

  • Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben cégként/egyéni vállalkozóként Pick Pack Pont vagy Pick Pack Pont és házhoz szállítási szolgáltatásunkat veszi igénybe, úgy a regisztráció aktiválása rendszerünkben körülbelül 5 munkanapot vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt csomagot nem tud rögzíteni/feladni rendszerünkben. Megértését köszönjük.
  • Csak házhoz szállítási szolgáltatásunkat igénybe vevő partnereink esetében a telephely- és számlázási cím megegyezik.
  • Amennyiben Pick Pack Pont vagy Pick Pack Pont és házhoz szállítási szolgáltatásunkat veszi igénybe, úgy a regisztráció utolsó lépésében rendszerünkbe fel kell töltenie a bankszámlakivonatot (bankszámlakivonat fejléce vagy bankszámlaszerződés első oldala) és cégkivonatot. Ezek összmérete nem haladhatja meg a 10Mb-ot.
  • Felületünkre következő kiterjesztésű fájlok feltöltése lehetséges: DOC, DOCX, PDF, TIF, TIFF, JPG, JPEG, PNG.
  • Legalább napi 5 csomagot feladók részére személyre szabott ajánlatot biztosítunk, melyet az Ajánlatkérés menüpontban jelezhet felénk. http://www.sprinter.hu/ajanlatkeres/

 

Házhoz szállítási szolgáltatásunkat szerződés nélkül magánszemélyként vagy cégként/egyéni vállalkozóként vette igénybe a Régi felületen (regisztráció útján)

Ebben az esetben új partnerként regisztráljon felületünkön vagy kérje egyedi ajánlatunkat.