2021.03.04.

Sprinter megelőző intézkedések – március 4.

A Sprinter által meghozott óvintézkedésekről ismételtlen szeretnénk tájékoztatni Partnereinket:

PICK PACK PONT

  • Kérjük Partnereinket, hogy folyamatosan frissítsék a Pick Pack Pont átadóponti listát a weboldalukon! Az átadópontok elérhetősége folyamatosan frissül térképünkön és a Partner Portálon: http://www.pickpackpont.hu/#map
  • Nyitva tartható átadópontjaink zavartalanul működnek a korlátozások ideje alatt is.

Sprinter Házhoz szállítás

  • Érintésmentes kézbesítés

Címzettjeink részére az érintésmentes kézbesítés továbbra is elérhető.

A kézbesítéskor az átvevőknek nem szükséges aláírni a csomag átvételét igazoló dokumentumot. (olvasható név és aláírás) A csomagok átvételét igazoló aláírás helyett lehetőség van a személyes adatok megadására a helyszínen: saját névét, okmány típusát, az okmány számának utolsó 4 karakterét bediktálhatja a futárnak.

  • Bankkártyás fizetés – Címzett kommunikáció

Kérjük a címzetteket, hogy utánvétes fizetés alkalmával a bankkártyás fizetést részesítsék előnyben a futárnál – ennek elérhetőségéről a futárunknál érdeklődhet a címzett. Amennyiben a címzett az utánvét összegét készpénzben szeretné teljesíteni, úgy kérjük, hogy próbáljon meg pontos összeggel készülni.

  • Kézbesítés

A kézbesítés során a Futárok részéről maszk viselését kértük és a kézbesítések között továbbra is folyamatos fertőtlenítés történik a gépjárműben.

  • Karanténban lévő címek

Karanténban tartózkodó személyek otthonába nem vállal cégünk kézbesítést. Amennyiben a kézbesítés során karanténra vonatkozó jelzéssel találkoznak a futárok a címen, úgy a csomagot nem kézbesítik és a sztornó oknál “megközelíthetetlen cím” kerül megjelölésre.

  • Sprinter raktárba történő beszállítás

A raktárunkba történő belépést korlátozzuk külső személyek számára. A raktárunkba csak Sprinteres raktári dolgozók  léphetnek be maszkban. Külső beszállítóinktól kérjük a maszk viselését a Sprinter telephelyén, valamint beszállított raklapokat az előtető területén helyezzék el és adják át.