2021.02.16.

ÁSZF változás Hatályos: március 1.

Szeretnénk tájékoztatni, hogy Általános Szerződési Feltételeink néhány pontja módosul 2021. március 1-jétől.

A változásokat az alábbi pontokban tekinthetik meg:

Európai közúti díjszabás módosítása

Televíziókészülék feladásának feltételeinek a megjelölése

  • Érintett fejezetek: 6.1. pont /f, 11.1 pont,  2. számú melléklet d. pont
  1. számú melléklet d. pontjába foglalt változások a televíziókészülék Házhozszállítási feltételeit határozza meg az alábbiak szerint:

A televíziókészülékek megfelelő szállítása érdekében, a méretek szerinti besorolás az irányadó:

  • 42’’ méretű televízió szállítása normál csomagként történik.
  • 43’’ – 55” méret közötti televíziók szállítását 1-2 munkanapos szállítási határidővel valósulhat meg. Ebben az esetben az alap díjszabásra csomagonként túlméretes felár kerül felszámításra az elszámolás során.
  • 56’’ feletti méretű televíziókat automatikusan raklapos tétellé kerül átminősítésre a raktárban történő feldolgozás során. Ebben az esetben a termék kiszállítása raklapos szállításként valósul meg a Címzett felé, valamint a szerződött partner részére a raklapos díjszabás az irányadó, mint elszámolása díjtábla.

Egyéb:

  • Biztonságos szállítás: A feladást követően a televíziókészülék leszállításra kerül a Sprinter illetékes depó pontjára. Ha a televíziókészülék kiszállítása nem oldható meg biztonságosan, úgy a Címzett – a Sprinter, illetve alvállalkozója általi értesítést követően – a depó ponton veheti át a küldeményt.
  • Gyári csomagolás: Amennyiben a termék eredeti gyári csomagolásban kerül feladásra, úgy a gyári csomagolásért a Sprinter nem vállal felelősséget. Javasoljuk a külső csomagolás védelme érdekében további csomagolás biztosítását a Feladó által.
  • Reklamáció kezelése: Amennyiben a küldemény külső csomagolásán nem található a Sprinter által okozott külsérelmi nyom, úgy a Sprinter a csomagban lévő termék sérüléseiért nem vállal felelősséget.

Szerződési Feltételeink legfrissebb verziója, ill. a korábbi változatok ide kattintva érhetők el: http://www.sprinter.hu/segedanyagok/dijakaszf/

Sprinter hírek:  http://www.sprinter.hu/hirek/

Köszönjük együttműködésüket!