2018.09.20.

Új E-számla szolgáltató 2018.11.01.

Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy Szolgáltató váltás miatt 2018. november 1-től kezdődően megváltozik a 2007. évi CXXVII. törvény [ÁFA tv.] rendelkezései alapján elektronikusan [PKI] kibocsátott számláink és elszámolásaink elérhetősége, letöltése.

A PDF formátumban elkészített elektronikus számlákról szóló értesítést sprinterszamla@edinetsolution.com címről email-ben fogjuk megküldeni az Önök részére, a rendszerünkben rögzített email címre/címekre. Az elektronikus számláról szóló értesítés minden esetben tartalmazza a tájékoztatást a számla letöltéséről, a tanúsítvány ellenőrzéséről (digitális aláírás és időpecsét hitelessége).

Igény esetén továbbra is tudunk biztosítani belépési jogosultságot az e-számlák letöltéséhez belépési jogosultsággal, kérjük, jelezzék szándékukat a penzugy@sprinter.hu email-címre 2018.10.17-ig.

Későbbi adatváltozás esetén feltétlenül és haladéktalanul szíveskedjék elküldeni az új email-címet penzugy@sprinter.hu-ra!

2018. október 31-ig elektronikusan kibocsátott számlákat és elszámolásokat a változás nem érinti, ezek a szokásos módon, a Számlaközpont által küldött értesítés szerint letölthetők.