2020.09.02.

Ajándék UEFA kártya a csomagod mellé!

Most ismét UEFA kártyát kaphatsz ajándékba, ha Sprinter futárral kéred a csomagod!

Rendelj online bármilyen terméket a Sprinter Futárszolgálattal szerződésben álló webshopokból házhozszállítás szolgáltatással szeptember 5 -8 között és kérd a csomag szállítását Sprinter futárral. Ha a csomag kézbesítése szeptember 9 – 11. közé esik, akkor a csomag mellé limitált UEFA CL Match Attax 20/21 kártyát kaphatsz ajándékba!

A Sprinter Futárszolgálattal szerződésben álló webshopokból a webshop/szerződött partner weboldalán tájékozódhat, ami általában a „szállítási információk” aloldalon található.

Szabályzat

A Sprinter Futárszolgálat Kft. (1094 Budapest, Táblás utca 39.; cégjegyzékszáma: 01-09-660447, bejegyezte a Fővárosi Törvényszék Cégbírósága; adószáma: 12263840-2-43) (a továbbiakban: “Szervező”) promóciót szervez 2020. szeptember 9 – 11. között, mely a cég online felületein kerül meghirdetésre (weboldal, facebook).

Facebook oldal: https://www.facebook.com/PickPackPont?fref=ts

Weboldal: sprinter.hu

A promócióban résztvevőknek (a továbbiakban: “Felhasználó”) egy UEFA kártya kerül átadásra a csomag kézbesítése során.

Rendelés leadása a webshop felé: szeptember 5 -8.

Ajándék kiosztásának időtartama: szeptember 9 – 11.

A promóció feltételei:

  • Az ajánlat csak abban az esetben érvényes, ha a webshopból rendelt csomag kézbesítési időpontja szeptember  9 – 11.közé esik (ez függ a webshop/szerződött partnertől) – erre ráhatása nincs a szervezőnek.
  • Nem garantált ajándék, csak a készlet erejéig biztosítható. Maximum 20.000 kártya kerül kiosztásra.
  • A szórólapon található kártyacsomag limitált darabszámú és kereskedelmi forgalomba nem hozható termék.
  • A promócióban azon Magyarországon állandó lakhellyel rendelkező természetes személyek, felhasználók vehetnek részt, akik online rendeltek csomagot a webshop-ból házhozszállítási szolgáltatással és a Sprinter Futárszolgálat Kft. a szállító partner. A webshop a csomagot legkésőbb szeptember 5 -8.-án átadja szállításra a Sprinter Futárszolgálatnak.
  • Azon csomag kezelése során, ami hibásan kerül átadásra a webshop részéről ( pl adathiba, nem megfelelő vonalkód stb.), a Sprinter Futárszolgálat Kft. az ÁSZF szerint jár el, így a csomagkézbesítés csúszhat és ebben az esetben a promócióban sem vesz részt ez a csomagfeladás.
  • A Felhasználó a Nyereményjátékban való részvétellel, azaz a csatlakozással kifejezetten elfogadja a jelen szabályzatot.
  • A promócióban való részvételt a Szervező nem köti pénz fizetéséhez vagy vagyoni előny nyújtásához a játékos részéről, illetőleg a Szervezőtől vagy mástól való vásárláshoz vagy szolgáltatás igénybevételéhez sem.
  • A Szervező továbbá fenntartja annak jogát, hogy a promóciót a Felhasználó egyedi értesítése nélkül bármikor felfüggessze, feltételeit akár visszamenőleges hatállyal is módosítsa, vagy azt beszüntesse.
  • A promóció ingyenességére tekintettel, a vásárló semmilyen esetben sem követelhet a Szervezőtől, vagy érdekében eljáró harmadik személytől semminemű kár-, vagy költségtérítést.