Főoldal » Megoldásaink » Csomagszállítás Romániába

Csomagszállítás Romániába

Nemzetközi csomagfeladásunkat abban az esetben tudja igénybe venni felületünkön keresztül, ha:

– jelenlegi házhoz szállítás szolgáltatás mellé megigényli felületünkön keresztül a pick pack pont szolgáltatást

– egyedi szerződéssel rendelkezik

– magánszemélyes számára nem elérhető a nemzetközi szállítás

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben megigényli ezt a szolgáltatást, úgy a jóváhagyási folyamat körülbelül 5 munkanapot vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt sem házhoz szállítási szolgáltatásunkat, sem Pick Pack Pont szolgáltatásunkat nem tudja igénybe venni.

Közvetlen járatot biztosítunk munkanapokon a két ország között, hogy elvigyük sürgős csomagjait, dokumentumait. Nemzetközi együttműködésben partnerünk Románia egyik legnagyobb szállítócége, a Fan Curier.

Kézbesítési idő átlagosan 2 munkanap Magyarországról Románia egész területére. Adott településre vonatkozó átfutási időről, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Küldeményét gyorsan és egyszerűen nyomon követheti online az interneten keresztül.

2 munkanapos szállítás Magyarországról egész Románia területére

A kézbesítés az árufelvételt követő második munkanapon történik.

Utánvétbeszedés

Utánvétes csomagjait is kézbesítjük Románia egész területén. Ebben az esetben a címzett a csomagot csak akkor kapja meg, amennyiben annak ellenértékét a futárnak kiegyenlítette. Az utánvét beszedésére csak lejben van lehetőség. Hetente – igény szerint – akár több alkalommal is átutaljuk a beszedett utánvét összegeket, Romániában nyitott lej bankszámlájára.

Általános tudnivalók

Rendelését regisztráció után interneten keresztül Ön kényelmesen és egyszerűen adhatja le. Az oldalon található fuvarlevél nyomtató program segítségével könnyedén kinyomtathatja a fuvarlevelet, és előkészítheti a feladni kívánt csomagját úgy, hogy a fuvarlevelet egy C/6-os méretű műanyag tasakba helyezi, majd felragasztja a küldeményre.