Főoldal » Megoldásaink » Csomagszállítás Romániába

Csomagszállítás Romániába

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben megigényli ezt a szolgáltatást a Partner Portálon, úgy a jóváhagyási folyamat körülbelül 5 munkanapot vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt sem házhoz szállítási szolgáltatásunkat, sem Pick Pack Pont szolgáltatásunkat nem tudja igénybe venni.

A szolgáltatás csak szerződött partnerek részére érhető el.

Közvetlen járatot biztosítunk munkanapokon a két ország között, hogy elvigyük sürgős csomagjait, dokumentumait. Nemzetközi együttműködésben partnerünk Románia egyik legnagyobb szállítócége, a Fan Curier.

Kézbesítési idő átlagosan 3-4 munkanap Magyarországról Románia egész területére. Adott településre vonatkozó átfutási időről, kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Küldeményét gyorsan és egyszerűen nyomon követheti online az interneten keresztül.

Utánvétbeszedés

Utánvétes csomagjait is kézbesítjük Románia egész területén. Ebben az esetben a címzett a csomagot csak akkor kapja meg, amennyiben annak ellenértékét a futárnak kiegyenlítette. Az utánvét beszedésére csak lejben van lehetőség. Hetente – igény szerint – akár több alkalommal is átutaljuk a beszedett utánvét összegeket, Romániában nyitott lej bankszámlájára.

Általános tudnivalók

Rendelését regisztráció után interneten keresztül Ön kényelmesen és egyszerűen adhatja le. Az oldalon található fuvarlevél nyomtató program segítségével könnyedén kinyomtathatja a fuvarlevelet, és előkészítheti a feladni kívánt csomagját úgy, hogy a fuvarlevelet egy C/6-os méretű műanyag tasakba helyezi, majd felragasztja a küldeményre.