Főoldal » Megoldásaink » Raktárlogisztika

Raktárlogisztika

A raktározási szolgáltatásunk révén végigkísérjük partnereink árujának útját a beérkezéstől kezdve a címzetthez történő eljuttatásig. Mindehhez számos kiegészítő szolgáltatást is biztosítunk.

4000 nm2 (tároló+szortírozó+komissiózó) terület igen
raklapos állványrendszer – 3000 raklapos kapacitás igen
korszerű emelő-berendezések igen
8 méter hasznos belmagasság igen
biztonsági kamerák igen
Naponta 4-5000 csomag komissiózása – mely tovább bővíthető

A nálunk tárolt árukat, megbízóink megrendeléseinek megfelelően előkészítjük, összeállítjuk, igény szerint dobozba helyezzük, fóliázzuk, ellátjuk vonalkódos fuvarlevéllel, kezeljük a visszárukat.
A komissiózott megrendeléseket folyamatosan adjuk át a szállítási részlegünknek, így tudjuk garantálni megrendelőink részére az igény szerinti 24 órán belüli kézbesítést az ország egész területére.

Korszerű infrastruktúra

Dokkoló ill. szintbeli kapuk által gyors és hatékony az áruk ki- és berakodása.
A raktárunkban nyilvántartott árukról számítógépes, vonalkódos rendszer segítségével az ügyfeleink számára napi készletriporttal biztosítjuk a folyamatos árukövetést.

Egyszerűség és átláthatóság

Partnereinknek nincs más dolga, mint átadni számunkra a megrendeléseket, és onnantól kezdve nemcsak a kiszállítást, hanem a teljes komplex logisztikai tevékenységet ránk bízhatja.
Logisztikai szolgáltatóként immár nemcsak a küldemények belföldi és nemzetközi kézbesítését tudjuk biztosítani, hanem a termékek tárolását, csomagolását, címkézését is, vagyis a teljes, komplex logisztikai folyamatot elvégzünk partnereinknek.