Főoldal » Megoldásaink » Közúti szállítás Európán belül

Közúti szállítás Európán belül

Nemzetközi csomagfeladásunkat abban az esetben tudja igénybe venni felületünkön keresztül, ha:

– jelenlegi házhoz szállítás szolgáltatás mellé megigényli felületünkön keresztül a pick pack pont szolgáltatást

– egyedi szerződéssel rendelkezik

– magánszemélyes számára nem elérhető a nemzetközi szállítás

Felhívjuk figyelmét, hogy amennyiben megigényli ezt a szolgáltatást, úgy a jóváhagyási folyamat körülbelül 5 munkanapot vesz igénybe. Ez alatt az idő alatt sem házhoz szállítási szolgáltatásunkat, sem Pick Pack Pont szolgáltatásunkat nem tudja igénybe venni.

Ügyfeleink számára kedvező díjon biztosítjuk a közúti csomagszállítást Európán belül akár 2 munkanapos határidővel.

A gyorsaság norma

Ügyfeleink számíthatnak a teljes területet lefedő szolgáltatásokra, a csomagok a feladás másnapján való kiszállítására (next-day-service) az ország határain belül, valamint Európa számos más országában.

Ausztriába és Németországba – azaz Magyarország fő partnerországaiba – már 10 óráig megérkeznek a csomagok az összes gazdasági térségbe, 12 óráig pedig még a legtávolabb eső településre is.

Hatékony logisztika mint sikertényező

Stratégiai partnerünk több mint 20 évnyi tapasztalattal, Közép-Európában több mint 10 telephelyet üzemeltet, 60 munkatársat és több száz futárt foglalkoztat, valamint szerves részét képezi a logisztikai partnereivel kialakított világméretű hálózatnak.

A szolgáltatás magas színvonaláról, a lehető legrövidebb kézbesítési időről helyi és nemzetközi szolgáltatók éppúgy meggyőződtek már és igénybe veszik, mint multinacionális high-tech, gyógyszeripari és autógyártó konszernek.

Szolgáltatás

A nemzetközi futáros csomagfeladás csak cégek számára érhető el, magánszemélyeknek nem biztosítunk nemzetközi csomagszállítást.