2019.10.02.

Limitfigyelés és PPP Boltlista frissítés

Az idei szezonban már az egyes Pick Pack Pontokon lévő, és az összes oda tartó csomagot figyelembe véve működik a limitfigyelés.

Ezzel az intézkedéssel azt szeretnénk elérni, hogy a vásárló már eleve ne tudjon olyan pontra csomagot rögzíteni, ahová az üzlet kapacitása miatt nem tudjuk a csomagot kiszállítani. Friss boltlista esetén a vásárló a túlterhelt és elrejtett bolt helyett már egyből a számára megfelelő alternatív átvételi pontot tud kiválasztani, ezzel lecsökkentve / minimalizálva az egyeztetésre vonatkozó időt.

Boltlista frissítés

  • Annak érdekében, hogy vásárlóik ne válasszanak olyan átvételi Pontot, melyre időszakosan nem tudnunk csomagot fogadni, úgy kérjük, hogy amennyiben boltlistájuk nem frissül automatikusan, úgy azt minden egész órában frissítsék!
  • Ha mégis olyan átvételi pontra történik a rendelés, amely zárolt / rejtett, a csomagok a raktárunkban megállításra kerülnek, és határidőre történő kiszállítását nem garantáljuk – az árushelyek kapacitása véges, nem tudjuk kiküldeni ezeket a csomagokat. Kérdéseikkel, forduljanak bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz.

Térképes boltkereső – http://www.pickpackpont.hu/#map

Amennyiben a térképes keresőnket használják erre a célra, Önöknek nincs egyéb teendőjük, a boltlista automatikusan frissül.