2020.11.05.

Boltlista frissítés

A boltlista frissítés a webshopban kiemelten fontos, mivel így a vásárló mindig az aktuálisan elérhető boltlistából választhatja ki a számára legközelebbi Pick Pack Pontot.

Annak érdekében, hogy vásárlóik ne válasszanak olyan átvételi Pontot, melyre időszakosan nem tudnunk csomagot fogadni, úgy kérjük, hogy amennyiben boltlistájuk nem frissül automatikusan, úgy azt minden egész órában frissítsék!

Ha mégis olyan átvételi pontra történik a rendelés, amely zárolt / rejtett, a csomagok a raktárunkban megállításra kerülnek, és határidőre történő kiszállítását nem garantáljuk – az árushelyek kapacitása véges, nem tudjuk kiküldeni ezeket a csomagokat. Kérdéseikkel, forduljanak bizalommal Ügyfélszolgálatunkhoz a pickpackpont@sprinter.hu e-mail címen.

Térképes boltkereső – http://www.pickpackpont.hu/#map

Amennyiben a térképes keresőnket használják erre a célra, Önöknek nincs egyéb teendőjük, a boltlista automatikusan frissül.

A vásárlók felé az alábbi kommunikációt javasoljuk weboldalukon:

  • Az átvételi pontok elérhetősége, napi szinten változik, így kérjük mindig a webáruház aktuális boltlistáját tekintse alapul az adott termék rendelése során.

Köszönjük együttműködésüket!